Despre noi

În tumultul existenței tale ai nevoie să dai sens, valoare și caracter vieții.
De aceea există ANCORA SUFLETULUI.

CINE SUNTEM?

„Ancora Sufletului” este un ONG organizat de un grup de creștini determinați ca în mijlocul confuziei de astăzi șă prezinte solia Evangheliei veșnice în simplitatea celor trei solii îngerești din Apocalipsa 14, care cheamă pe toți oamenii la înviorare și reformă personală pentru a fi pregătiți pentru cel mai mare eveniment al istoriei acestui pământ, cea de-a doua venire a Domnului Hristos.

CARE ESTE SCOPUL NOSTRU?

Scopul Asociației „Ancora Sufletului” este acela de a contribui la bunăstarea fizică, mentală, socială, materială și spirituală a societății, acordând asistență informațională, sanitară, socială, morală și umanitară persoanelor aflate în nevoie și desfășurând acțiuni educative pentru promovarea standardelor moral-creștine și dezvoltarea unui stil de viață sănătos.

CE CREDEM?

Crezul nostru este Biblia; dar ea ne îndeamnă: „fiți gata totdeauna pentru a da un răspuns fiecăruia care vă cere un motiv al speranței ce este în voi, cu blândețe și teamă” (1 Petru 3:15 BTF). De aceea următoarele declaraţii pot fi considerate un rezumat al principalelor învăţături ale credinţei noastre religioase pe care Biblia le prezintă în termeni foarte clari.

Cont LEI – Banca Transilvania
Nume: ASOCIAȚIA ANCORA SUFLETULUI
IBAN: RO87BTRLRONCRT0656885001
Valuta: RON
Swift: BTRLRO22

Cont EURO – Banca Transilvania
Nume: ASOCIAȚIA ANCORA SUFLETULUI
IBAN: RO37BTRLEURCRT0656885001
Valuta: EUR
Swift: BTRLRO22