Proiect SonLight – educație acasă

Sonlight este un curriculum creștin bazat pe Biblie. Disciplinele școlare au ca model învățăturile care erau predate în școlile profeților. Acestea sunt: sănătate, matematică, muzică, natură, istorie, geografie, profeție, limbă și voce. Încă din primii ani, accentul cade pe formarea caracterului. Poți susține și tu realizarea acestui proiect.
Donează acum

Sprijină activitatea de publicații

Ancora Sufletului pune GRATUIT la dispoziția celor interesați să citească literatură religioasă, cărți pe diferite teme. Vă invităm pe pagina PUBLICAȚII de pe site, pentru a descoperi cărțile pe care le punem la dispoziție. Tipărirea, și răspândirea acestor cărți costă, dar acestea sunt puse la dispoziția oamenilor care nu le au, prin ajutorul celor care susțin activitățile Asociației Ancora Sufletului. Dacă dorești poți contribui și tu printr-o donație
Donează acum

Casa familiei Morariu a ars complet. Sprijinul tău contează enorm!

Sergiu și Amalia împreună cu fetița lor se află în prezent într-o mare încercare. În noaptea de duminică 12.02.2023 casa lor recent construită a fost cuprinsă de flăcări, ei fiind pe drum. Din păcate nu s-a putut salva nimic, au rămas doar cu ce aveau la ei în călătorie. În prezent, cea mai mare nevoie fizică este cea financiară. Donează și tu pentru a veni în sprijinul acestei familii.
7.309 RON of 10.000 RON raised
Donează acum

SUSȚINE ACTIVITĂȚILE ANCORA SUFLETULUI

Scopul Asociației „Ancora Sufletului” este acela de a contribui la bunăstarea fizică, mentală, socială, materială și spirituală a societății, acordând asistență informațională, sanitară, socială, morală și umanitară persoanelor aflate în nevoie și desfășurând acțiuni educative pentru promovarea standardelor moral-creștine și dezvoltarea unui stil de viață sănătos. Contribuie și tu!
Donează acum