Resurse descărcabile în format PDF

Hristos și neprihănirea Sa

Această carte conține cea mai prețioasă solie trimisă din cer, solia marii strigări, mesajul ploii târzii care aduce timpul de înviorare.

Adevărata zi de odihnă

Adevarata zi de odihna este o carte care descopera tainele adevaratei inchinari si ofera noi perspective cu privire la implicatiile acesteia asupra destinului nostru vesnic.

Principiile fundamentale

Crezul nostru este Biblia; dar așa cum ne îndeamnă ea: „fiți gata totdeauna pentru a da un răspuns fiecăruia care vă cere un motiv al speranței ce este în voi, cu blândețe și teamă” (1 Petru 3:15 BTF).

Explicația cărții Daniel

Acest volum este scris, cu scopul de a atrage atenţia spre unele dintre aceste importante lecţii profetico-istorice. Niciun studiu mai sublim nu poate ocupa mintea decât studiul cărţilor profetice.

Explicația cărții Apocalipsa

În Apocalipsa avem evanghelia întronării Lui Hristos în slavă, asocierea Sa cu Tatăl pe scaunul domniei, providenţa Sa, controlând toate naţiunile şi revenirea Sa.

Calea către Hristos

Acest ABC al vieţii spirituale, un mic tratat în domeniul devoţiunii, îşi enunţă chiar din titlu misiunea pe care o are. Cartea îl îndrumă pe cititor spre Iisus Hristos, ca fiind singurul care poate să împlinească nevoile sufletului.

Serviciul în Sanctuar

Sanctuarul este mijlocul prin care ne-au fost transmise cele mai prețioase și sublime lecții despre slujba Domnului Hristos Sanctuarului ceresc și întregul Pan de mântuire.

Semnul fiarei apocaliptice

Aceste este, de departe cel mai SERIOS și IMPORTANT mesaj pe care l-ați primit vreodată pentru că atunci când autoritatea Bisericii sau a Tradiţiei este pusă mai presus decât autoritatea Bibliei, rezultă apostazia!

Războaiele identității

Vieţile noastre sunt bombardate constant cu mesaje gălăgioase care spun că succesul provine din ceea ce facem ca să ne demonstrăm nouă înşine sau lumii că avem tot ce trebuie pentru a-l obţine. Valoarea provine însă pur şi simplu din relaţie.

Librăria este închisă sâmbăta, de la apus la apus. Reveniți mai târziu!